All Hair Hasselt
Haarwerken op maat voor iedereen

Welkom

Bij All Hair Hasselt kunt u terecht voor haarwerken op maat aan topkwaliteit. Stap dus af van haargroeimiddeltjes, pijnlijke behandelingen of ongemakkelijke pruiken en kies voor de oplossing van All Hair. Wij begrijpen wat haaruitval persoonlijk voor u kan betekenen en zullen daarom altijd tot het uiterste gaan om voor u een passende oplossing te realiseren.
Zoekt u haarwerken die niet van uw echte haar zijn te onderscheiden? Wil je je terug helemaal jezelf voelen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Uniek systeem

Ons unieke systeem word volledig verankerd met je eigen haar en hoofdhuid waardoor je het gevoel hebt een natuurlijke haardos te hebben, je zal geen jeuk meer of andere vervelende ongemakken meer hebben. Je kan je leven hervatten zoals nooit ervoor, zwemmen, sauna, zelf je haren wassen en modelleren is vanaf nu geen enkel probleem meer.

Haar van topkwaliteit

Bij All Hair Hasselt garanderen we enkel een topkwaliteit van haren. Dit zowel in echt Europees haar als in alle andere soorten van haar. Op deze manier onderscheiden we ons van de concurrentie. Bij All Hair Hasselt vindt u enkel de meest kwalitatieve haarsoorten die op de markt beschikbaar zijn.

Discretie

Dankzij onze uitstekende afgelegen ligging verzekeren wij u een discrete werkwijze. Op aangename wijze bieden wij een oplossing voor al uw haarproblemen. Dit resulteert binnen de kortste keren in een boost aan zelfvertrouwen.

Permanente make-up

U kunt bij All Hair Hasselt ook terecht voor het aanbrengen van permanente make-up. Dit is het aanbrengen van een cosmetische tatoeage waarbij men kleurpigmenten in de huid laat glijden. Het verschil met een tattoeage is dat de make-up na verloop van tijd verdwijnt. Neem contact met ons op als je hierover meer informatie wenst.

Wenkbrauwen – Eyeliners – Microblading